DMU Digital mediautveckling på MittMedia

DMU är MittMedias enhet för digital medieutveckling. Tillsammans med affärsutvecklare, journalister, säljare, analytiker, m.fl. jobbar vi i tvärteam för att skapa nya, digitala nyhetstjänster. Alltid med fokus på användarupplevelsen!

Här hittar du bl.a. vår blogg och lediga jobb. Tveka inte att höra av dig om du t.ex. är intresserad av jobb, exjobb, gästföreläsningar eller bara vill säga hej!

Följ oss på Instagram, mittmedia_dmu

Hyper-release Thursday! As said in the video drop your questions about our work, team, frameworks, sites or maybe even things you're struggling with in terms of software development and I'll try to answer your questions in either Swedish, Dutch, Frisian or English!

Music: re-loops on Xori's Weird week

#webdevelopment #newfeature #ruby #desk #ama #almostfriday Hypothesis-day is here!
Music: a remix of feelings by Sky.high #hypothesis #development #dayatoffice #mittmediadmu #newfeature Det är måndag igen!
Musik: Billy's - Blue Wednesday #mittmediadmu #goodtechregion #sundsvall #devlife #monday Tyvärr vann inte vi något pris i finalen, men vi kom topp 10 av ca 50 lag och är väldigt nöjda med insatsen ändå ☺️ På bilden ser ni det segrande laget som matchade personligheter med företagskultur så man hittar rätt arbetsplats 🎉 Stefan vann Code in the dark challenge! Snart final....och vi är med i finalen!! Så spännande nu😁👍 Go go go! Vi har tre deltagare på @hackforsweden Code in the dark-tävling! Vem vinner?! Johan, Johannes eller Stefan?😁💪🎉 #codeinthedark #hackathon #hackforsweden #mittmediadmu
Karolin Jonsson
Mar 27, 2017

IGEday 2017

I fredags var det äntligen dags, Introduce a Girl to Engineering Day (IGEday) 2017! Klockan 8 dök 22 förväntansfulla unga kvinnor upp på kontoret i Sundsvall. Dagen inleddes med att vår utvecklingschef Mathias Nylén beskrev övergången från traditionell analog media till digital, samt belyste vilka utmaningar vi står inför som en av Sveriges största mediekoncerner. Med passande rekvisita och en skopa humor lättade han upp stämningen och lade en bra grund för resten av dagen.

Karolin Jonsson
Mar 14, 2017

Den 24 mars slår vi upp portarna till MittMedias avdelning för digital medieutveckling (DMU) och bjuder in ett gäng tjejer att hänga med oss för att se hur vi jobbar. Introduce a Girl to Engineering Day (IGEday) är ett initiativ som startade i USA och som den ideella organisationen Womengineer introducerade i Sverige 2014. Evenemanget riktar sig till den som identifierar sig som ung tjej och är nyfiken på teknikbranschen. Dagen syftar till att väcka tjejers intresse för teknik och bygga upp en bild av vad man kan jobba med som ingenjör.

Digitala produkter är lättflyktiga. I en bransch som under århundraden arbetat med en och samma produkt har det i många avseenden varit ett hårt uppvaknande att inse hur snabbt kundernas fokus kan skifta och hur många aktörer som med enkla medel kan vara med och konkurrera om både användarnas engagemang och pengar.